Categories
Domestic Policy

Dhjetori i dytë: shkaqet dhe pasojat e mundshme të protestës së studentëve

Vazhdojnë në Tiranë protestat e studentëve të universiteteve për nje reformë te gjithanshme të arsimit në vend. Menjëherë në imagjinatën e përbashkët kjo protestë është lidhur me atë të 28 viteve më parë, edhe ajo e ndërmarrë në dhjetor, edhe ajo e përbërë nga studentët, të cilët sollën rrëzimin e regjimit komunist. Fuqia simbolike është […]